Nocí padá déšť
Procházka malou vesnicí
Lidi žádní na obzoru
To je přece nemyslící…
Nad ránem přece nikdo
Nebude chodit venku
Ono taky není o co stát
Jdu se vycikat za plaňku…
Nadechnu vzdoušku
Naslouchám cvrkotu
V posteli by mi bylo
jen do breku…
tak pomalu bloudím
a voda už ze mě teče
ptáci přestali zpívat
a mě berou do nohou křeče….
Jdu domů a myslím na TEBE