~~~~~
Já Múza ♥
Mě stvořil básník po nocích
zahalil do mořské pěny
k spánku mi ustele v oblacích
takové jsme my Múzy,ženy.
Jindy si na tácek z papíru psali
o lásce,o ženě,o milování
sklenici od piva na dno viděli
čekali na moje políbení.
Často jsem byla muži milovaná
a jindy zas volná jak vítr
byla jsem taky za víno prodaná
málokdy však stačil jen litr.
Já Múza,básnička o štěstí o žití
o smrti o lásce i o smutku
a taky o hvězdě která už nesvítí
do nebes ji pošleme kytku.
Tak to jsem já,Múza,políbení dám
každému,kdo chce verše psát
potom si všechny básně pročítám
a dál budu své polibky rozdávat.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Když polibek a objetí je daleko,
já,Můzo Květuško,
jsem z tvých básní naměkko..
01.07.2012 09:55:14 | BARBYE