co stát se má to vím
na všechno odpovím
není co dát komu se otevírat
padám už čím víc pro nic
zvedat se neumím proč víc
nevím už nic myšlenky sedřený mám
zoufale do tmy hledím
myšlenky bílým ředím
jak spát co hlad v klidu se neumírá
cestou je zatracení vím
cestou se hodně mění tím
nemám nic chci víc další je nekonečná
umírám v bolestech už vím
že jsem tady sám
že zlatou si dám
že se stmívá
a kruh se uzavírá dál
všechny touhy ztrácím
a všechny co mám rád
snad odpustí mi
jak jsem je zapomínal
hodně písničkoidní :o)
01.07.2012 20:52:31 | hanele m.
vím...je to text mojí písničky.
02.07.2012 17:24:15 | nepřihlášený komentátor