Anotace: Tak tohle se mi stalo na Silvestra. Měla jsem kluka, kterého jsem milovala a stále miluji, ale stalo se bohužel tohle a já už se teďka na chlapa nemůžu ani podívat. Těžko se mi o tom píše, natožpak o tom mluvit.
panebože to je síla asi bych se na kluka už nedokázala ani podívat držím pěsti at je líp
25.01.2007 14:13:00 | whiolet
Opravdu,neházej je všechny na jednu hromadu,třeba by ten,co tě miluje byl opravdová opora...ta se pozná v nejtěžších chvílích,víš?..
10.01.2007 20:07:00 | loveSKA
... tu stovku máš za psaní a víc se snaž ...
... nápad to je dobrý ... oprav si chybičky v : napsala o sobě ... pá
10.01.2007 19:57:00 | Marcella
Vždyť já vím, ale přece jenom je to asi teď ještě moc brzy. A mám šílený strach..
10.01.2007 18:37:00 | dolfik131313
To je síla! Nemůžeš ale házet chlapy do jednoho pytle.
Jsou i takoví, které stojí za to najít, poznat a milovat.
10.01.2007 18:26:00 | Lazuri