Vře to…
~~~*~~~
V pavučině to dnes vře
pavouk se tam s mouchou pře
že moc mrská nožkami
„tím pavučinu trháš mi“.
A teď moucha hartusí
prý pavučina ji dusí,
pavouk se jen ušklíbne
„ať ta moucha už ztichne“!!!
Moucha bzučí víc a víc
pavouk,ten neslyší nic,
zalezl si do jetele
tam má ticho jak v kostele.
Už se moucha unavila
a v pavučině snad usnula,
tak ji pavouk zabalil
tou svojí nitkou nešetřil.
A tak moucha skončila
málo se prý učila,
s pavoukem se nemá hádat
a pavučinám?
No jo,se vyhýbat…
~*~~~*~~~*~~~*~~~*~