Slova, věty
Anotace: jen taková říkanka, ale snad v ní najdete nějaký smysl
SLOVA, VĚTY
Rychle po nerovném povrchu
řítila se kola
jak hbitá ruka po listu lenochu
chce ve spěchu načmárat slova
Jízlivá slova
slova plná lásky
zkoušíš to znova
vázat je na provázky
Rychle rychle slova vážeš
jak se kola točí
špatné slovo nevymažeš
nejsi jeho kočí
Věty lítaj naším světem
zpátky žádnou nevezmeš
stejně jako ty s tvým kolem
dozadu už necouvneš
Komentáře (2)
Komentujících (2)