Anotace: ...
Yorick, ta první sloka je strašně rozsypaná a nesouvislá. Druhá má alespoň dobrý rytmus :)
05.07.2012 14:44:59 | Hesiona-Essylt
Dovolím si oponovat: naopak si myslím, že první sloka je docela pěkná slovní hříčka.
A dál mám podobný názor jako Hanele.
KŠ
;-)
05.07.2012 21:22:07 | Kropydlína Škopounová
momentálně poslouchám hip hop a chladím se básničkama. jo je to hravý a fajn:-)líbí se mi přeplavání Rýna:-) To by sis máknul:-)
05.07.2012 13:54:06 | kočkopes