Jak ovce na porážku.
Pro život svůj, tu frašku.
Z ceny udělat nic.
Osud můj je bič.
Svobodu já neznám.
Existenci nemám.
Až Vás tu omrzím.
Pod kytky zabloudím.
Bytí uvadá.
Hodnota upadá.
bodik ti dám, mě neomrzíš, leda bys přestala psát, to by mě pak mrzelo...
PS: už dlouho nic?
bude?
04.12.2012 12:22:33 | Robin Marnolli
To je tím vedrem, Akae. Až to pomine, pominou i deprese. (Teda doufám... :)
05.07.2012 18:23:23 | Hesiona-Essylt