Místo
Mezi řádky zákoníku tohoto světa
listí nafoukané u patníku zapomenuté silnice
Neviditelné jako sníh uprostřed léta
ztracené místo uprostřed vinice
Místo pro všechny a nikoho
místo ve kterém byl každý z nás
Dostat se tam je vítězství Pyrrhovo
dostat se zněj, však nejde snáz
Místo přemýšlení
místo kde hledáme odpověď
Místo snění
místo pro zpověď
Místo v mysli člověka
vyhýbáme se mu z daleka
Avšak když skončí snění
chodíme tam pro řešení
Přečteno 489x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Aaliyan, Lenka Krásnodvorská, Rootness
Komentáře (0)