Anotace: fun-tazie ještě žije
Lumpíku jeden :-)
Nejtěžší není
získat odpuštění od ostatních,
ale od samého sebe
Měla jsem nepotvrzenou hypotézu
o někom se slabostí pro blondýny
pro blondýny se slabostí pro
Básníka Bublinu z velikého světa
Děkuji
za nepřímé potvrzení
nadarmo se vztekáš
Vždyť je to všechno k smíchu,
tak zahoď vztek
i hranou uraženou pýchu
Ne, nikdo nejsme dokonalí
a tak je to fajn,
jsme tvorové tak hraví
a život žít
nás vlastně baví
Jsem zvědavá,
co mám(e) ještě
pro tenhle život ve scénáři
Já už si můžu škrtnout další roli
jsem hrdá máma,
šťastně vdaná paní
Toto je běžné zjištění.. Ale! Né každý si to dokáže uvědomit. Děkuji.. Za připomenutí. :)
07.07.2012 11:15:54 | Sleepwalker
jo, fajn:)
05.07.2012 23:17:20 | kočkopes