Anotace: .. duševní kocovina ..
Bláhová
opilá city
byla jsem
Nyní střízlivím..
Kocovina
do morku kostí
zaryla se
Zvracet není co
iluze samy
se vyplavily skrze oči
A ty?
Nařizuješ mi
radost
Úsměv?
Skrytost
Slabota
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?