Anotace: Co je krásné? Každý se dívá na krásu jinýma očima, každý vidí krásu jinde a úplně jinak, tak se kurva nesnažte vydloubnout mi oči a zasadit mě své oční bulvy, abych viděla krásu jako vy!
Má to hodně co na přemejšlení, moc s tebou souhlasim!! Krásně napsáno! :)
07.07.2012 09:44:57 | Ančos