Anotace: ...jsem vypravěčka, sedím u ohně s nocí za zády a čekám, až přijdeš...
keď raz ti budem rozprávať
že z tvojich očí
mi každé ráno vychádza slnko
a večer sa prikrývam tvojimi vlasmi...
02.10.2012 18:53:40 | pretorius
Keď mi to všetko budeš rozprávať
a v krbe budú blčať plamene
fľašku rotvajnu budeme otvárať
začnú rozprávať aj kamene
Vedz,že aj Ja Ťa ľúbim...
16.07.2012 21:42:27 | džemo