,,,
Výlet.
********
Pojedeme starým vlakem
do přírody zajedem,
starým vlakem motorákem
ať si ještě užijem.
A když z vlaku vystoupíme
tam,kde máme cesty cíl,
chleba s máslem si hned dáme
a pro vrabce ten co zbyl.
Tak jsme prošli kousek kraje
cestou jsme si zpívali,
koukali se kde co zraje
a švestky jsme trhali.
Přijeli jsme starým vlakem
tím motorákem z výletu,
jsme schovaní pod deštníkem
nezmokli jsme,už jsme tu.
Tak sláva nazdar výletu…
,,,,,,,,,,,,,,,