Anotace: Stýskalo se mi...
Někdy v době, kdy jsi tohle dával na Liter, jsem si dalekóó na severu zpívala tvoje písničky.
Ráda si od tebe zas něco přečtu.
15.08.2012 20:19:54 | lidus
Teeeda, ty si si dal načas! Zrovna u teba mi takéto dlhočizné odmlky fakt vadia;-) tak sa polepši a píš častejšie, rada ťa čítam!
11.07.2012 22:37:57 | gallatea