Spávám nahoře bez
Na dně sklenky
Jen tak
bez noční košile
Bez podprsenky
A víte co?
čekám,
Že ze mě strhne
Peřinu sám
Johny Walker
A on
Nikdy nepřijde
Vždy mě odhalí
až
Tanec
Střepů
na podlaze
a mezi nimi
si slunce
přijde hrát
na mravokárce
jsem žena
na dně sklenky
ženou nedopitá