Tolik jsi chtěl...
Anotace: být mojí bílou růží...
Chtěla bych
být vodou
ve váze tvé
kamenem
bez očí
bez duše
když růže uhyne
A možná raději
zahradníkem
být bych chtěla
abych směla
zakázat všem
v širý svět
kytky do váz řezati
pak dovoleno
by jen bylo
lehce,něžně přivonět
aby se láskou
žití nekalilo
aby nebolely jako ty
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: Dejfor, Romana Šamanka Ladyloba, zaba.zuzla, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)