~Teplej~
~~~~~~~~
~P~R~Ů~V~A~N~
Vylézt v tom hicu na ulici
usmažím se jak koblížek,
doma je horko,jako v peci
zapínám třetí větráček.
Otevřu okna do jednoho,vím,
snad se tím trochu ochladím,
ale ten průvan je asi gej
on vůbec nechladí,je teplej.
Nohy si strčím do lavóru
voda je studená aspoň mžik,
bolí mne hlava z toho žáru
na hlavu mokrý kapesník.
~~~~~~~~~~~~
~T~O~~T~E~N~~H~I~C~
Zdravím - musím se přiznat, Květko, že ač jsem zdaleka nepřečetla všechna Tvá dílka, tato krásná věcička mě u Tebe překvapila....:-)
13.07.2012 22:51:52 | Kropydlína Škopounová