Slova ...na slova ...
*
Slova to jsou jen tahy štětce
co kreslí do ticha,
výkřikem pomatence,
kopancem do břicha ...
jsou vytím nesplněných přání
i vichrem ve vlasech
v poryvech přišlých znenadání
bezvětřím v starých atlasech ...
... šlehnutím biče flagelanta
za rány osudu,
modlitbou zestárlého ministranta
ozvěnou Diogena ... ...
.... ... ... .... ... ... .... ze sudu ...
- * -
-------------------------------------
Comment pro " isisleo na " báseň : Slova ...
- * -
Přečteno 470x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, Amable seňor Marek, jvacl, Radhuza, Robin Marnolli, janewe, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)