mediálně
Mediálně jsem posedlý
s velkou chutí žeru
seriál ve všem rozbředlý
svůj díl bez výběru
dám si, můžu stolovat
přes svá media s kým chci
menu dát dál kolovat
pikantně vonící
hlídán být doživotně
informován sytě
se vším všudy sníst hodně
být 'in' jednolitě
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, ZILA78, Doradan, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)