~~~~
Slzy z perleti
Sama už zůstala,zbyl ji jen pláč,
za co má děkovat?
Vždyť nemá zač,
přes slzy nevidí,něco ji našeptává.
Žít se ti nechce?
I to se někdy stává.
Tak už z toho okna holka skoč.
Ale proč?Proč?Proč?
Oči ji zakryla jeho duše temná
ta jeho duše je jak závoj,jemná.
Tak pryč s tím závojem,
ať s větrem uletí,
tvé slzy se stanou kapkami
z perleti.
Vždyť on nestál ani za slzu jedinou
a nikdy nebyl tím vysněným hrdinou
který by svoji princeznu zachránil.
Né.
On jenom srdíčko zbytečně poranil.
Na pomyslný rubáš mu z perleti
vyšijí kříž
a dej mu sbohem,ať o něm neslyšíš.
Proč sbohem?Proč?
To snad už víš.
~~~~