Praštěňátka
Schováme si něco na jindy
..říkám
a ona mi rozumí
tak nějak snově
když nejbližším východem z mysli
klopýtavě zdrhám
nadzvukově
Doufám, že se máš po čertech andělsky
..říkám
a ona to chápe
celým svým světem
když vypráví praštěné pohádky o praštěňatech
dospělým
i dětem
i snílkům v kapse u kalhot
se jednou utrhne nit
ale oni se vrátí
jako..
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Šantir, srozumeni, gallatea, prostějanek, Severka, rry-cussete, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)