Kapesnílci
Jako bumerangy zakřivené vždycky napravo
..nebo nalevo?
Zdá se.. oběma směry
vždycky na severy
..nebo na jihy?
Prodám tě za pár mých polibků
na pihy
tonoucí v průvanu tvých zrzavých vlasů
..těžko přezout se
do těchto časů
..když hodiny tikají oběma směry
nahorů i dolů
na východy i na západy
..a všechno, co bylo, ztratilo se..
jen ty jsi stále tady
(Otevřeš mi zadní vrátka
a necháš vstoupit..)
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: srozumeni, gallatea, Severka, Toda, tato22, její alter ego, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)