City
Anotace: Snad jen pouhý výkřik. Směs myšlenek.
Snažím se investovat do citů, i když vím,
že návratnost této investice je víc než mizivá...
Z citů čiší smutek
růže se odevzdávají podzimu
v tom rozhraní noci a dne
průnicích euforie i smutku
otvírají kapky květy deštníků
zpívajíc mokrou náladou
tak vem si květinu a kráčej
přes období květů a lásky
k jaru...
Komentáře (0)