:-D :-D dobrý, nakonec hlavní je být v pohodě...o nic jiného nejde *ST
11.06.2020 13:52:15 | jenommarie
... nevím jak to pojat miláčku ... chi se mi zdálo na začátku že píšeš tak nějak o všech lidech ... děláme to tak ... ale ten dopadek ze všeho nejdříve mě dostal ... je nám to hovno platný at tam je kdo tam je ... no a pak se uvidí, že je to celé fraška ...
10.04.2013 20:22:37 | Marcella
Haryku, nešpiň si s nima ruce:-), potrestáni budou jistě a když né tady, tak tam nabeton.Tvoje díla se mě nikdy moc nelíbyla, ale tohle si zaslouží ST.Fak dobrý a myslím to fakt upřímě.
24.09.2012 16:32:41 | Jeněcovevzduchukrásného
Sakra dobrá..
30.07.2012 17:25:06 | Dane
Jó ty předsevzetí...(nemám v poezii vulg., ale to je tvá věc) za text jako celek bod dám.:-)
06.12.2012 13:55:14 | Robin Marnolli