MÁ HVĚZDO
Tak kde jsi,má hvězdo vzdálená
ta šelest citů
hnízdí přímo v mém kovovém srdci
jako víra co souzená
pro nechutenství a naivitu
snad všemi kritiky pokrytectví
jen stěží lapá po dechu
a záchranná brzda je stržená
jako život bez lásky a naděje
co pláče pro bolest
citem vypáleného cejchu
tak kde jsi,má hvězdo ztracená
proč tvůj vnitřní hlas už se nesměje
a má duše není u tebe jako v mechu
a ve vší té realitě a spěchu
láska pokulhává daleko za námi
jako vysloužilý válečný hrdina
co nechal jednu nohu na frontě
tak kde jsi,má hvězdo nestálá
proč pořád mě tvůj odlesk mámí
když pychá hluboce raněná
teď stojí tu pod tvým oknem nerovně
tak kde jsi,má hvězdo vysněná
na noční obloze tě nevidím
ani v polonahých tramvajích
když za jiskření vjíždí do tunelů
tak kde jsi,má hvězdo čarovná
neubráním se tvým magiím
co bez výstrahy a potají
dohnali mě až k výstřelu
tak kde jsi,má hvězdo doslovná
neboj to naše skóre,jednou se dorovná.
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (0)