SLEPOTA
Šumí provinilý vítr
a ty mi zase lžeš
do mého srdce pocit strachu vnikl
tak prosím řekni
ke komu
za chladné noci
svou nádhernou hruď pneš
víš že nikdy nepláču
a jak těžké
je ze mě vydolovat cit
tak proč teď
po tváři tečou
a nejdou zastavit
tak kdo mi tě ukradl
jako poslední přání umírajícímu
lásko má
tak kdo mi tě potají uzamkl
jako pomocnou ruku tonoucímu
nebo snad na vinně jsem já
že bych zklamal
a změnil se
že bych špatně najevo
své pocity dával
a nevšiml si
že už dlouho
ztrácíš se.
Přečteno 251x
Tipy 11
Poslední tipující: střelkyně1, tato22, poeta, Radhuza, Kett, Avola
Komentáře (2)
Komentujících (2)