Abych pravdu řekla
musela bych stále lhát
a dívat se vám
přímo do očí
Jak ráda bych svou duši svlékla
a nemusela se ničeho bát
však jak se znám
svět se semnou zatočí
Abych pravdu řekla
a sama těm lžím věřila
musela bych být stále pod vlivem
omamného moku nebo lásky
Nyní však slza po tváři mi stekla
a nechutná mi ani tequila
snad stanu se primitivem
bez příkras, bez falešné masky