SNY
Unavené nesplněné sny
vyletí
jako hustý signální kouř
prázdnou klíčovou dírkou
na spět
už se nikdy nevrátí
v klidu najdou si tichý kout
a tam
zůstanou jen promarněnou chvilkou
přestože jsi míval
tolik nádherně úžasných plánů
a dokonalých vyzí
ale teď už je pozdě
a život mezi prsty ti mizí
a ty roky
tak strašně rychle letí
jako křídla sokolů
co za sebou ve spěchu
zanechávají pírka
jako ty tvé poztrácené sny
a ty špatné kroky
co vítr stoletý
dávno odvál jejich stopy
do mořských atolů
a v jediném jeho nádechu
je snad celá sbírka
všech lidí
z toho krutého světa
a jejich pošlapané sny
rozbíjejí se tu
o borovské vlny zklamání
nad vlastním neúspěchem
jít si za tím svým
co člověk nejvíc miloval
a čemu opravdu věřil
ale nikdy se k tomu neměl odvahu
protože měl strach
hazardovat s vlastním životem
ale nakonec
ho to paradoxně
stálo život
a umřel nešťastný.
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, zamotán v nedospělosti
Komentáře (1)
Komentujících (1)