Nejsi tady
Anotace: Skromný pokus o sonet.
Nejsi tady
Náhle odešel jsi beze slova,
zmizel bez rozloučení,
volám tvoje jméno zas a znova;
však tvůj hlas již slyšet není.
Přišel jsi, z tvých očí sálal žár,
co spaluje a mrazí;
tvé polibky na rtech cítím dál;
oheň, co cestu mými žilami si razí.
„Miluji tě,“ říkal jsi mi
a na pergamen psal mi rýmy;
jen prach na něj teď usedá.
Nejsi tady, cítím tě však vedle sebe,
tvoje blízkost je mé nebe.
Již navždy tebou posedlá…
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness, zamotán v nedospělosti
Komentáře (0)