~*~*~*~
Bylinky na lásku
******************
Chtěla by mít zahradu kouzelnou
bylinky na lásku pěstovat,
na lásku velkou i na tu malinkou
a pak je každému rozdávat.
Na půlce zahrady bylinky pro štěstí
zalité slzami rozvijí květ
a podle prastaré čarovné pověsti
si ti nešťastní musí přivonět.
Kde hledat místo pro moji zahradu?
To asi nikdo na světě neví,
víly a elfové už mají poradu
snad jenom v pohádce,poví.
Zahradu kouzelnou kde všechno roste
tu každý ve svém srdci má,
úsměvem hýčkejte a slzami kropte
kouzelné semínko každý má.
…................