Naše budoucnost
Vítejte v zemi z katalogů cestovek
tisíckrát přelepených cenovek
Vítejte v zemi pekla
v době kdy není slunce zář
v zemi kde zhasla světla
v době kdy svět si zakryl tvář
Vítejte v zemi rozstřílených domů
v zemi suti a vypálených měst
stržených mostů
a prázdných cest
Vítejte v zemi ozbrojených dětí
v zemi mrtvých snů
elektrických sloupů bez napětí
svědků černých dnů
Vítejte v zemi padlých ideálů
v zemi zbořených katedrál
v době lidskosti vylité do kanálů
v zemi kde jeden na vládu si hrál
Vítejte v zemi plné zlosti
v samém srdci Evropy
vítejte v naší budoucnosti
zjizvené zákopy
Přečteno 448x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, Lioness, Robin Marnolli, Loveless, Dračičák, TeruKurosaki, Rootness, Marz
Komentáře (4)
Komentujících (4)