Mě se to líbí. A s každým přečtením se mi to líbí víc a víc. Jako bys psal o něčem, co dobře znám, jen jinými slovy.
29.09.2012 16:22:14 | synanceia
Díky:)
Je to jako že se něco stane a všechno se zdá jinak, než to dřív vypadalo. Každý by asi občas měl vyšplhat na nějaký ten "semafor".;-)
30.09.2012 13:46:04 | Wor