Domov.
Anotace: Život a domov patří k sobě.
Zasněžené Krkonoše,
vysoké až k oblakům
Vy jste naše, jenom naše,
nedáme vás cizákům
A vy řeky stříbropěnné,
zdobíte můj rodný kraj
Na vás je vždy pěkný pohled,
ať je leden nebo máj
Pole, louky, širé lesy,
vše to svoji krásu má
Nádherná jsi země Česká,
miluji tě, vlasti má
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (5)