Milovaná školo :)
Anotace: Láska není určena jen k člověku.
Dívám se do oken,
s marnivostí čekám.
Vím jsem tvým otrokem,
ale co dělat mám?
Čekám každý den,
už nemám sílu dál.
Ale možná ji má ten,
co si pořád jen hrál.
Když jsem s tebou,
chci jít ven.
Bez tebe mě nebaví den.
Toužím sedět v lavici,
učit se látku.
Nechci býti mračící,
a doufat na lásku.
Už nemám sílu hrát další kolo,
chybíš mi má milovaná školo.
Komentáře (0)