nečetl jsem před úpravou. Tohle je fajn, líbí se mi. Závorky mi nevadí,já bych zase umázl ty tečky.Jsme nemožní viď?:)
27.07.2012 18:49:37 | kočkopes
neee..nejste :-D..jen každý dle svého gusta...to před úpravou jsem ještě nesmazala...můžeš si to tedy v případě zájmu přečíst (jmenuje se to nečekaně prokletí)...:-)
27.07.2012 22:59:08 | Tanecnice