Básník navzdory
Za nocí se nesmí spát,
za nocí když kvůli tobě,
navzdory všem otřesům nutila jsi mě psát,
navzdory světlům ve městech a hlavně téhle době.
Zajatec v mlze nad údolím,
kde slunce jasně končí každý den,
když počítám měnu, nevycházím,
vzpomínám: Sabinu, Zdislavu, Terezu, Šárku
začátek vždy krásný sen.
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: TeruKurosaki, Elyona
Komentáře (0)