Dívám se do mraků
Anotace: Život, který utíká.
Dívám se do mraků,
do slunce od máku.
Dívám se do dáli,
protože mě to baví.
Vidím tu štěstí,
možná i klestí.
Vidím tu život,
co není žádný pilot.
Ty jsi však otočen,
řekla bych i zamračen.
Díváš se dolů,
s hlavou, jak na popravu.
Nevidíš tu krásu,
těch mnoha srázů.
Nevidíš ten kopec,
co na něj vylezl sám praotec.
Ztrácíš sám příběh,
co ti vyrazil dech.
O tom, že jednou se vypaříš,
a necháš tu po sobě kříž.
Vypaříš se v ten mrak,
tak rychle jako prak.
Zbudou tu jenom děti,
co v tobě najdou štěstí.
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: jyrkaa
Komentáře (0)