Anotace: Tak jsem tu jako nováček. Snad se vám má díla budou líbit a zde přímo jedna vlastenecká báseň.
Sbírka: Se sílou lva a srdcem orlice
Ano, je třeba se spíš stydět za svůj národ, který si tento stát tak pitomě postavil na všeobecně uznávané zlodějině, a nakonec si ho ještě nechal rozprodat.
KŠ
;-)
.
29.07.2012 22:32:45 | Kropydlína Škopounová
Právě naopak! Máme být na co hrdí. Máme svou hrdou historii, naše zem má svou krásnou přírodu, kulturu. Dokonce i nyní máme být na co hrdí. 601.skss, kulturu (zpěv,herectví,...) Lidi jako jsou právě vlastenci. Ikdyž je nás málo stále jsme. Nikdy se nesmíš stydět za svůj národ. Nezáleží jestli je tvůj národ malý nb velký, jestli je slavný nebo neznámý, jestli je hloupý nebo chytrý. Důležité je že je tvůj!
30.07.2012 11:12:40 | Lasak