Anotace: Vzdávám tímto úctu k našim vojákům především k 601.skupiny speciálních sil, která se 12-13.7. z afghánistánu. To,že bojují za politiku je lež. Bojují za většinový názor Českého lidu. Lid volí politiky, kteří rozhodují kam vojáky pošlou a kam ne!
Sbírka: Se sílou lva a srdcem orlice
a jaký je v tomto případě většinový názor lidu české republiky?
31.07.2012 20:00:58 | kočkopes
Většina jak vidíš je pro kapitalismus pro to aby jsme byli v NATO OSN a pod. a aby naši vojáci bojovali v afghánistánu nb za izrael atd. Jo většina k volbám nejde ae ten zbytek je pro kapitalismus (neříkám že je to dobře píš mě uráži e je lidem jedno jejich život a hlavně život jejich dětí protože co si budem nalhávat politika a vláda ovlivnuje z velke časti náš život)
01.08.2012 00:01:10 | Lasak