Pojmenuji
Pojmenuji problém
nevím, co je lepší
kroužit pořád kolem
se Zemí v rozepři
aneb v hyperbole
ulítnout z dohledu
všem očím, z tý koule
miliardám pohledů
jedinkrát ohlédnout
se, pak nikdy více
zrak ke hvězdám zvednout
zůstat živ v té výšce
pojmenuji problém
- co je lepší pro mne
snít dál každým coulem
nebo říct - dík, skromně?
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Doradan
Komentáře (0)