Anotace: další hraní si se slovíčky - logiku v tom nehledejte
Pět let psaní
věrného psa p.Saní
pasováno na psoezii
přesto ještě
je šterk ještěrčí
a žeště chřípí
slastí zní
. . .
a štěkot divých husí
láká mě
let zkusit
třebars jednou
za stolet
třebars trochu dřív
dříví nasbírám
u ohýňku
zaspí vám
i já
„i-á! i-á!