Oblaka
Anotace: Seděl jsem pod nebem...
Obrovská oblaka,
krása těch mraků,
duši mi rozplaká,
lehkost letu draků.
Dál a dál k obloze
hledím v mé naději,
neb sval do koroze
skrývá se raději.
Mok a cigaretu
jako háv neřesti
pod střechou Světů
dáváš, má úzkosti.
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: voslík
Komentáře (0)