Průvodce
Anotace: mezihvězdným prostorem... Pro Romana
v svatozáři andělíčka
klečíš,zavřená víčka.
v drahách hvězdných bloudíš duší,
srdce snad jen ob tón buší.
pod jménem své touhy skryty,
vrásky strachů ve tvář vryty,
pod kůží své verše píšeš,
snad tuží,v očích rozpitou
neboj se
budu Ti průvodcem,
chceš?
vydat se cestou rozbitou
já...
do kudrn Ti lehce vpiji
tajně svoji melodii,
když dovolíš...
budem znít
budem létat
(mezihvězdným prostorem)
a nikdo se nic nedoví
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, TeruKurosaki, czbero, Písnička..., Petbab
Komentáře (5)
Komentujících (4)