Ztracené odkazy
Anotace: Ztracené a občas i nalezené..
Otevíráš dveře do čistého rána
Občas se naklání a ráda padá
Peklo které nebolí
Nitro utopené v levanduli
Krystalky soli mezi rty
Optimismus napříč hry
Všechny ty patra co neznamenají nic
Ticho které znamená víc
Uvnitř naprasklý cit
Křehké úsměvy
Život mezi hvězdami
Oprášené neřesti
Svoboda mezi dlaněmi
Srdce mezi jinovatkou a barvami
Po kouscích neztracené sny
Tmavé řádky ztracených knih
Být uprostřed hrníčků kapučín
Dravost která se ráda probouzí
Všechny ty okořeněné rána
Když to končí a ty začínáš
Hebkost tvrdých pavučin
Přivřené víčka a ztracené odkazy
Kdo ztratil, ten zase nachází..
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (1)
Komentujících (1)