On the road
Anotace: Polovina cigarety s ranní kávou v sedm ráno jako by to bylo ve tři V Májovce s...
Polovina cigarety s ranní kávou
v sedm ráno jako by to bylo ve tři
V Májovce s pivem,Karlem a trávou
Toulám se světem
On the road
Endorfiny došly, zbylo jenom Chardonnay
Zařvem pár plků, na Tebe, Done Quijote
Pletu si mladé zdejší - v sedm ráno
Kerouacovi mávám na pozdrav
jak v čase včerejším
Zařvem par plků
na tebe, Done Quijote, na nádraží
čtu Jacka, kouřím Parisienne a někde v Zürichu
On the Road
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (2)
Komentujících (2)