Anotace: :-)
Jo jo. Šťastný člověk, který se dovede zasmát sám sobě. Ale když to nejde jinak, tak tomuto světu se můžeme smát pořád. Díky.
24.10.2013 11:38:29 | VEDz RVAHEs
tak jako bloumám vočima po těch verších, no podobnej styl znám (pánskej a obsahově jinej) tak ..budu bloumat dál...
05.12.2012 18:38:33 | Robin Marnolli