Duše jako citadela
Má duše je černá,
hyzdím klíny
svými splíny
ranní slunce maže výčitky
Má duše je bílá,
něžný cit
nelze smýt
ani nánosy bahna
Mé srdce jak diamant,
krásné leč tvrdé je
dělá radost i ubližuje
naučíš se s ním zacházet?
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)