Nejsem z těch
kdo by plakali
nad rozlitou mléčnou dráhou
však stesk nočních kaluží
kde už chlapci nedovádí
doléhá k mým uším stejně
jak nářky manekýny
chceme být mladí krásní
vitální a zdraví
tak raděj vypít jed
než hrát si v bahně
to bychom se umazali