Domek v zahradě
Anotace: Domek uprostřed zahrady.A co se v něm skrývá?Bolest a bída.Místo tak smutné a přiom i tam...
Domek uprostřed zahrady.A co se v něm skrývá?Bolest a bída.Místo tak smutné a přiom i tam je někdy veselo, někdy tak smutno jako by ani žít se nechtělo.Andělé tam pomáhají i když poděkování se někdy ani nedočkají.Naštívila jsem ho, vícekrát už jsem tam byla, aby mě nemoc netrápila.Vždy chuť do života jsem tam našla a zjistila, že pro mě život krásné stránky má a už nemůžu se jen trápit já.
Komentáře (0)